10 aug. 2016

Byggmax har öppnat en ny butik.

Byggmax har öppnat ny butik i Eurostop Arlandastad

Byggmax öppnade idag en ny butik  Cederströms Slinga i Eurostop Arlandastad. Öppningen innebär ett flertal nya arbetstillfällen. Totalt har Byggmax nu 81 butiker i Sverige.
 – Vi har länge velat etablera oss i Arlandastad och har nu hittat ett bra Byggmax-läge, där det passerar mycket folk. Våra butiker i Kungsängen och Upplands Väsby går riktigt bra, vilket gör att det känns kul att få möjlighet att öppna även i Arlandastad, säger Johan Sperling, regionchef på Byggmax.
Cederströms Slinga har ett bra läge, med stor tomt och möjlighet att etablera Byggmax koncept. Totalt krävs en anläggningsyta på cirka 8 000 kvm, där butiks-, lagerlokaler och drive-in tar mest plats. Byggmax affärsidé är att erbjuda kunder bra kvalitet till lågt pris, där kunderna själva gör en del av jobbet för att hålla ned kostnaderna.
Byggmax säljer bygginriktade varor såsom virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg till både proffs och hemmafixare. Byggmax-konceptet går ut på att erbjuda kunderna produkter med bra kvalitet till ett lågt pris. 
Byggmax är det byggvaruhus som svenskarna anser har lägst pris. Enligt Mediekompaniets årliga varumärkesundersökning, MK Rapporten, från 2014 uppger 59 procent av svenskarna att Byggmax är det billigaste alternativet. Motsvarande siffror för närmaste konkurrenter är 30 respektive 29 procent. 
För ytterligare information, vänligen kontakta:Daniel Juhlin, VD Byggmax AB, Mobil: 0761-19 00 30, E-post: daniel.juhlin@byggmax.se
Johan Sperling, Regionchef, Mobil: 0761-19 01 02, E-post: johan.sperling@byggmax.se
Byggmax startades 1993 och har totalt 126 butiker i tre länder. 81 anläggningar finns i Sverige, 32 i Norge och 13 i Finland. Företaget omsatte drygt 4,1 miljarder kronor år 2015 och fortsätter att expandera kraftigt. Sedan starten har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när konsumenten ska köpa byggmaterial med bra kvalitet. Byggmax har ett så kallat drive-in-system i alla butiker så att kunderna kan ta med bilen och lasta på sina varor direkt. Detta gör det enkelt och effektivt för kunden att handla, framför allt tyngre byggvaror. Byggmax aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.
För mer information se www.byggmax.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar